CENTROPOL ENERGY bude dodávat už sedmému kraji

26. 8. 2014

CENTROPOL ENERGY pokračuje v posilování své pozice hlavního dodavatele energií českých krajů a řady dalších významných státních institucí a velkých měst. Dodávky míří například do Brna, Olomouce, Hradce Králové, Pardubic, Liberce, Ústí nad Labem a Karlových Varů„Řada krajů se k Centropolu vrací již opakovaně. Jsme rádi, že do naší rodiny odběratelů můžeme přivítat i Plzeňský kraj,“ říká předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

Dodávky energií proudí například do Středočeského, Libereckého, Karlovarského, Pardubického, Moravskoslezského a Ústeckého kraje. Na elektřinu a plyn od Centropolu se budou v Plzeňském kraji mimo jiné spoléhat mateřské, základní a střední školy, gymnázia, zdravotnická zařízení a mnoho dalších příspěvkových organizací zřizovaných krajem.

Do Plzeňského kraje CENTROPOL ENERGY dodá 12 GWh elektřiny a 50 GWh plynu v celkové hodnotě 48 milionů korun.

VÝPRODEJ LOŇSKÝCH CEN

Začala u nás netypická akce – vyprodáváme loňské ceny energií. Ušetřete s loňskými cenami na elektřině až 21 % a na plynu až 15 %. Nevěříte? Přijďte na jednu z našich akčních poboček a přesvědčte se.

Totální výprodej loňských cen – úspora až 21%