CENTROPOL ENERGY dodá elektřinu Karlovarskému kraji

10. 10. 2014

CENTROPOL ENERGY upevňuje svojí pozici hlavního dodavatele energií českých krajů a řady dalších významných státních institucí a velkých měst. Dodávky energií proudí například do Středočeského, Libereckého, Pardubického, Plzeňského, Moravskoslezského a Ústeckého kraje. „Kraje považujeme za základní kameny státu a je pro nás velmi prestižní, že se většina z nich spoléhá právě na dodávky od naší společnosti,“ říká předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

Na elektřinu od Centropolu se budou v Karlovarském kraji mimo jiné spoléhat: Zdravotní záchranná služba Karlovarského kraje, dětské domovy v Aši, Karlových Varech a Ostrově, domovy seniorů, mateřské školy, střední školy, základní školy, města Horní Blatná, Horní Slavkov, Bečov nad Teplou, Mariánské Lázně a řada dalších. Elektřina bude proudit také do Muzeí v Chebu a Karlových Varech.

Dodávky od Centropolu směřují také do krajských měst Brna, Olomouce, Hradce Králové, Pardubic, Liberce, Ústí nad Labem a Karlových Varů.

Do Karlovarského kraje CENTROPOL ENERGY dodá téměř 25 GWh elektřiny v celkové hodnotě 24 milionů korun.