CENTROPOL ENERGY otevřel v Ústí své první Zákaznické centrum

25. 2. 2011

CENTROPOL ENERGY otevřel v Ústí své první Zákaznické centrum

Společnost CENTROPOL ENERGY, druhý největší alternativní dodavatel elektřiny a zemního plynu, na konci února otevřel v Ústí nad Labem své první Zákaznické centrum. Cílem centra, které je přímo v budově sídla společnosti, je posílit kvalitu služeb zákazníkům, jejichž počet roste měsíčně o více než 10.000. Do budoucna CENTROPOL ENERGY nevylučuje, v případě potřeby, vybudování dalšího Zákaznického centra v některém z velkých měst. CENTROPOL ENERGY má své zastoupení také v Brně, Plzni a Hradci Králové.

„Otevřením Zákaznického centra reagujeme na rostoucí počet našich zákazníků a zájem některých z nich vyřídit své požadavky osobně, přímo s pracovníky naší společnosti. Chceme jim poskytnout komfortní zázemí s možností vyřídit veškeré požadavky ohledně dodávky elektřiny a plynu, případně uzavřít novou smlouvu na dodávku elektřiny i plynu," řekl obchodní ředitel a člen představenstva CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa. Zákaznické centrum je otevřeno ve všedních dnech od 8:00 ráno do odpoledních hodin.

CENTROPOL ENERGY má v současné době své kanceláře v Brně, Plzni a Hradci Králové. "Do budoucna nevylučujeme, že bychom podobné Zákaznické centrum, pokud to bude potřeba, vybudovali v některém z velkých měst," doplnil Lukáš Pokrupa.

CENTROPOL ENERGY se orientuje na dodávky elektřiny především pro samosprávu, státní správu a malé a střední podniky. Významné podíly na trhu ale získává také v segmentu domácností. Vůči ostatním dodavatelům se snaží vymezit garantovanou nižší cenou pro zákazníky připojené z nízkého napětí.

CENTROPOL ENERGY působí na trhu s elektřinou od roku 2007, zemní plyn začal nově dodávat na začátku loňského roku. Firma loni meziročně téměř zdvojnásobila tržby za prodej elektřiny a zemního plynu na 2,1 miliardy korun. Na konci loňského roku měla společnost zhruba 150.000 zákazníků.

Zákaznické centrum Ústí nad LabemZákaznické centrum Ústí nad LabemZákaznické centrum Ústí nad Labem