CENTROPOL ENERGY posiluje manažerský tým

7. 1. 2015

Nástup nových manažerů reaguje na firemní strategii, která v roce 2015 bude stavět na optimalizaci finančních toků a na dalším zlepšování zákaznického servisu. „V náročném výběrovém řízení jsme získali dvě silné manažerské osobnosti, které mají za sebou úctyhodné profesní zkušenosti, a věřím, že jejich příchod dá společnosti novou dynamiku,“ říká předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

Jaromír Chabr bude ve funkci finančního ředitele zodpovědný za ekonomiku všech společností skupiny CENTROPOL, finanční strategii a financování společnosti. V jeho kompetenci jsou účetnictví, controlling, lidské zdroje a správa majetku.  Jaromír Chabr vystudoval Vysokou školu strojní a textilní a má za sebou top manažerské pozice v ČSOB, Komerční bance a Sberbank ČR.

Tibor Flašík bude jako ředitel zákaznických služeb zodpovědný za řízení a rozvoj zákaznických služeb CENTROPOL ENERGY, v jeho kompetenci jsou call centrum, back office, retence, fakturace a podpora zákaznických služeb. Tibor Flašík je absolventem Matematicko – fyzikální fakulty Univerzity Karlovy.  Má za sebou bohaté zkušenosti v oblasti péče o zákazníky ze společností T-Mobile, Raiffesienbank a Vodafone Čzech republic.