CENTROPOL ENERGY se dostal mezi 100 největších firem v Česku

24. 6. 2013

"Dostat se mezi největší firmy v České republice je pro nás obrovským úspěchem. Jsem hrdý na všechny naše zaměstnance a spolupracovníky, díky kterým jsme na tuto pozici dosáhli. Vždyť ještě před několika málo lety o značce CENTROPOL věděl málokdo. Uvědomujeme si, že být mezi největšími českými firmy je i velkým závazkem. Jsme si toho vědomi, a proto se snažíme aktivně působit i při rozvoji regionu, třeba naším dárcovským fondem," uvedl Aleš Graf, předseda představenstva skupiny CENTROPOL.

Velký růst přitom CENTROPOL ENERGY přitom zaznamenal během několika málo let. Skupina CENTROPOL, která firmu vlastní, počítá s dalším rozvojem. Chce hrát důležitou roli mezi mobilními operátory. Na podzim chystá spustit prvního plnohodnotného virtuálního mobilního operátora pod značkou CENTROPOL.  "Jsme rádi, že se mladým firmám, jakou je ústecká společnost CENTROPOL ENERGY, daří a neustále podnikatelsky rostou. Česká ekonomika potřebuje, aby se zde objevovaly stále nové a úspěšné firmy v nových oborech. To je důkazem, že ekonomika má zdravý základ," řekl Jan Struž, předseda Sdružení CZECH TOP 100

CENTROPOL ENERGY působí na trhu s elektřinou od roku 2007 je v současné době jejím největším alternativním dodavatelem v České republice. Na trh se zemním plynem vstoupila společnost na začátku roku 2010. Elektřinu a zemní plyn dnes dodává více než 350.000 zákazníků. Firma zaměstnává více než 200 lidí. Jen v loňském roce vytvořila 70 nových pracovních míst. Letos pak chce dát práci dalším 25 lidem. Na nová místa přitom přijímá především absolventy a ženy po mateřské dovolené, tedy ty, kteří velmi často bez úspěchu dlouhodobě hledají zaměstnání.

Firma založila při Ústecké komunitní nadaci vlastní dárcovský fond "Energie pomáhá". Fond podporuje neziskové projekty v Ústeckém kraji zaměřené na utužení sounáležitosti lidí s místem, ve kterém žijí.

VÝPRODEJ LOŇSKÝCH CEN

Začala u nás netypická akce – vyprodáváme loňské ceny energií. Ušetřete s loňskými cenami na elektřině až 21 % a na plynu až 15 %. Nevěříte? Přijďte na jednu z našich akčních poboček a přesvědčte se.

Totální výprodej loňských cen – úspora až 21%