CENTROPOL ENERGY zvýšil tržby o čtvrtinu na 4,9 miliardy Kč

5. 11. 2013

"Za vyššími tržbami stojí především nárůst počtu zákazníků a úspěšné veřejné aukce, kterých se účastníme. K růstu tržeb přispěla také letošní dlouhá zima, která zvýšila odběry obou komodit. Dosáhli jsme tak za první tři čtvrtletí roku historicky nejvyšších tržeb za toto období," uvedl finanční ředitel společnosti CENTROPOL ENERGY Michal Svoboda. Na konci roku očekává CENTROPOL ENERGY rekordní tržby na úrovni kolem 6,2 miliardy korun.

Meziročně vzrostl také počet zákazníků zhruba o 10 procent na 356.000. „Nové zákazníky jsme získali nejen z řad domácností, ale podstatnou část tvoří také velké firmy a instituce, jako jsou ministerstva či kraje. Daří se nám především ve veřejných aukcích, ve kterých jsme schopni nabídnout velmi zajímavé ceny," doplnil obchodní ředitel společnosti CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa.

V letošním roce se podle něj trh s energiemi dále stabilizoval. "Hlavní vlna přerozdělování trhu již skončila. V současné době firmy věnují energii na získávání a udržení zákazníků především klasickými marketingovými nástroji a věrnostními programy, což sledujeme i my, " doplnil.

VÝPRODEJ LOŇSKÝCH CEN

Začala u nás netypická akce – vyprodáváme loňské ceny energií. Ušetřete s loňskými cenami na elektřině až 21 % a na plynu až 15 %. Nevěříte? Přijďte na jednu z našich akčních poboček a přesvědčte se.

Totální výprodej loňských cen – úspora až 21%