Centropol nabízí 300MB dat na měsíc zdarma

1. 9. 2015

„Balíček 300MB dat bude každé SIM kartě přiřazen automaticky, není nutno si jej aktivovat. Automaticky proběhne i jeho deaktivace,“ říká manažer operátora Centropol Michal Hájek. K aktivaci stačí mít k 31. 8. 2015 aktivní SIM kartu Centropol, nebýt ve výpovědní lhůtě a samozřejmě nemít u poskytovatele evidovaný dluh.„Balíček je určen zákazníkům, kteří zatím datové služby ještě nemají a získají tak možnost si je vyzkoušet. Předpokládáme zájem zejména u seniorů a starších zákazníků, kteří si třeba poprvé vyzkouší serfování po internetu v mobilu,“ doplňuje Michal Hájek.

Akce bude zahájena 1. 9. 2015 a skončí 30. 9. 2015.

Virtuální operátor CENTROPOL patří do skupiny CENTROPOL HOLDING společně s jedním z největších dodavatelů elektřiny a plynu na českém trhu CENTROPOL ENERGY. CENTROPOL se stal od září 2013 prvním virtuálním operátorem zaměřeným na domácnosti.