CENTROPOL založil firmu CENTROPOL TELECOM pro virtuálního operátora

23. 1. 2013

CENTROPOL zahájil přístupová jednání s vybranými mobilními operátory o propojitelnosti systémů. Prvního zákazníka chce přivítat ještě letos. "Chceme našim stávajícím zákazníkům, kterým dodáváme energie, ale i těm, které dosud neobsluhujeme, poskytnout zajímavé podmínky pro mobilní volání. Chceme poskytnout levné volání s kvalitním servisem a zázemím. Jde o  logický krok pro rozšiřování služeb 330.000 zákazníkům, kterým v současné době skupina CENTROPOL dodává elektřinu a zemní plyn," řekl Michal Hájek, který je ředitelem projektu virtuálního operátora skupiny CENTROPOL.

Virtuální operátor bude zpočátku poskytovat mobilní služby. "Do budoucna chceme ale služby spojené s telekomunikacemi dále rozšiřovat například o datové služby a pevné linky," doplnil Michal Hájek.

O skupině CENTROPOL
Skupina CENTROPOL působí na trhu od 90. let 20. století. Její součástí jsou firmy zabývající se dodávkami energií, elektřiny a zemního plynu. Součástí skupiny je společnost CENTROPOL ENERGY, která je s více než 330.000 zákazníky v současné době největším alternativním dodavatelem elektřiny a významným dodavatelem plynu. Tržby skupiny CENTROPOL se pro rok 2012 budou blížit hranici  šesti miliard korun.