CENTROPOL získal 6 nákupních center, mezi nimi i Slovanský dům v Praze

18. 7. 2012

Šest významných obchodních center po celé České republice, mezi nimi například Slovanský dům v Praze či FUTURUM v Hradci Králové, přechází k CENTROPOL ENERGY. Největší alternativní dodavatel elektřiny v průběhu příštího a přespříštího roku dodá celkem 19 tisíc MWh elektřiny v hodnotě zhruba 60 milionů korun.

„Naší společnosti se podařilo uspět ve výběrovém řízení na dodávky elektřiny pro šest nákupních center společnosti CBRE Property Management. Získali jsme tak dalšího velkého zákazníka,“ říká obchodní ředitel a člen představenstva CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa. Jde o nákupní centra FUTURUM Hradec Králové a Kolín, Obchodní centrum Grand Pardubice, Retail Park Severka Liberec, Obchodní Centrum Slovanský dům Praha a Retail Park Most. Centrum FUTURUM Kolín a Retail Park Severka v Liberci budou od CENTROPOL ENERGY odebírat elektřinu v roce 2013, zbývající čtyři obchodní centra také v následujícím roce 2014."

Cílem CENTROPOL ENERGY pro letošní rok je, aby se velcí zákazníci podíleli na tržbách společnosti zhruba 15 procenty. "Podle vývoje v prvním pololetí se dá předpokládat, že se nám to podaří," uvedl Lukáš Pokrupa. Společnost například získala pojišťovnu Metal-Aliance, ministerstvo spravedlnosti, světového výrobce trubek Sandvik, pražskou ZOO a další velké zákazníky, včetně desítek samospráv a státních institucí.