Den s CENTROPOLEM rozzářil Ústí nad Labem

28. 12. 2016

Rozdávání dárků dětem z Azylového domu Orlická, koncert Moniky Absolonové, vypouštění balonků s posledními přáníčky Ježíškovi a spousta zábavných akcí a bohatý program. Tak se dá v kostce shrnout Den s Centropolem, který hostilo Lidické náměstí v Ústí nad Labem 22.12.2016.

V šeru Lidického náměstí se postupně rozsvěcují svíčky a ze všech stran létají jiskry od malých i velkých prskavek. Z pódia zní nádherná vánoční píseň v podání zakladatelky charitativního projektu CENTROPOL - ENERGIE POMÁHÁ Lenky Graf a dětského pěveckého sboru Korálek. To byl jeden z krásných a emotivních okamžiků Dne s CENTROPOLEM, při kterém se poslední vánoční přáníčka vznesla na baloncích k prosincovému nebi.

Odpoledne plné her, soutěží a hudebních vystoupení však na ten opravdový vrchol teprve čekalo. Den s CENTROPOLEM totiž uzavřel čtyři týdny trvající charitativní akci Ježíškovu cestu. Lidé mohli v obchodním centru Forum absolvovat soutěžní cestu, při které získávali razítka na výherní kartičky. Ty následně vhodili do Ježíškovi schránky a mohli se tak zúčastnit soutěže o krásné tablety a zároveň pomoci maminkám a dětem z Azylového domu Orlická v Ústí nad Labem. Generální partner Ústeckých Vánoc a jeden z největších dodavatelů energií CENTROPOL ENERGY, a.s. totiž za každou vhozenou kartičku slíbil peníze pro azylový dům - pro maminky a děti k splnění jejich vánočních snů. Tyto sny splnila Lenka Graf a vykouzlila tak jiskřičky tolik vzácného štěstí v dětských očích. Při té příležitosti vyslovila také úctu Ústečanům, kteří zcela spontánně podpořili další charitativní akci - Strom splněných přání v OC Forum - spoustou dárků nejen pro děti. „To, co dokázali lidé z Ústí, mi bere dech. Ta lavina solidarity a lidskosti, které vznikly naprosto neorganizovaně, je opravdu dojemná a chci za to všem Ústečanům moc poděkovat,“ řekla po předávání hraček dětem z azylového domu Lenka Graf.

Nádherný den uzavřely známé melodie ze slavných muzikálů v neopakovatelném podání vynikající Moniky Absolonové. Pestrobarevný ohňostroj pak definitivně ohlásil, že jsou tady Vánoce, svátky klidu a míru a také svátky lásky, solidarity a soucitu.

CENTROPOL ENERGY, a.s. přeje všem pozitivní energií nabitý rok 2017.