Mezi skokany CZECH TOP 100 ZA ROK 2013 je CENTROPOL ENERGY

19. 6. 2014

Slavnostní vyhlášení prestižního žebříčku CZECH TOP 100 za rok 2013 proběhlo ve Španělském sále Pražského hradu za přítomnosti prezidenta republiky Miloše Zemana.

Podle předsedy Sdružení CZECH TOP 100 Jana Struže se v letošním žebříčku ještě projevily dozvuky vleklé ekonomické krize. V ní velmi dobře obstály některé energetické firmy jako je CENTROPOL ENERGY.„Energetika je v České ekonomice vůdčím odvětvím“, uvedl Jan struž v České televizi.

"Říká se, že je těžké uspět a ještě těžší úspěch zopakovat. Mám obrovskou radost, že se Centropol nejen udržel mezi stovkou nejúspěšnějších, ale dokázal v žebříčku i vystoupat výše. Je to zásluha především našich zaměstnanců a spolupracovníků, kteří tvoří skvělý tým“, říká předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

CENTROPOL ENERGY se v relativně krátkém čase stal jedním z nejstabilnějších dodavatelů na trhu s energiemi. Vedle domácností, které jsou hlavními zákazníky, získává Centropol stále více důvěru od významných státních institucí v čele s ministerstvy a Krajskými úřady, velkých i menších měst a velké řady zdravotnických zařízení. „Už to není jen otázkou podnikatelského úspěchu, ale stále více o odpovědnosti, kterou neseme. Na naše služby spoléhají statisíce odběratelů, mezi kterými jsou i porodnice a zdravotnická zařízení s intenzivní péčí“, uvědomuje si Aleš Graf.

Společenská odpovědnost CENTROPOL ENERGY se velmi silně projevuje i angažovaností na řadě místních projektů v místě sídla společnosti v Ústí nad Labem a okolí. „Není žádné tajemství, že jsem ústecký patriot a těší mě, když nám obchodní úspěch umožňuje prostřednictvím našeho projektu Energie pomáhá podporovat aktivity, které prohlubují sounáležitost lidí s tímto krásným krajem“, doplňuje Aleš Graf.