Mezi velké zákazníky CENTROPOL ENERGY se zařadily i Lesy ČR

26. 3. 2014

„Naše schopnost nabídnout výhodné cenové podmínky nám přinesla dalšího zákazníka z řad státních organizací, u kterých se v posledních letech staly hlavním tématem úspory za dodávky energií. Společnost Lesy ČR se zařadila mezi naše významné zákazníky,“ komentuje zahájení dodávek elektřiny pro Lesy ČR obchodní ředitel a člen představenstva CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa.

Jeden z největších alternativních dodavatelů energie v ČR CENTRPOL ENERGY získal novou zakázku na Komoditní burze Kladno. Společnosti Lesy ČR dodá CENTROPOL ENERGY elektřinu v hladině nízkého i vysokého napětí v celkovém objemu přes 30 GWh. Odběr elektřiny se uskuteční prostřednictvím více než 2000 odběrných míst, což budou především správní budovy lesních závodů a lesní správy, ale i jednotlivé hájovny.