Mobilní operátor CENTROPOL chce letos 60.000 zákazníků, startuje v pondělí 9. září

8. 9. 2013

"Naším cílem je oslovit především rodiny, kterým můžeme vedle mobilního volání a dat nabídnout také zajímavou kombinaci s dodávkami plynu a elektřiny. To je přidaná hodnota, na které naši zákazníci významně vydělají. Do konce letošního roku plánujeme získat 60.000 zákazníků, v příštím roce dalších 200.000. Do rozvoje mobilního operátora máme připravenou investici dalších až 200 milionů korun," řekl Aleš Graf, předseda představenstva skupiny CENTROPOL, jejíž součástí je mobilní operátor CENTROPOL.

Na rozdíl od všech stávajících virtuálních operátorů, kteří pouze přeprodávají předplacené telefonní karty, nabídne CENTROPOL svým zákazníkům především paušální tarify. Ty budou zahrnovat mobilní volání, SMS i datové služby.

V prvních třech měsících získají zákazníci CENTROPOLu měsíční tarify za jednu korunu. Po vyčerpání volných minut budou moci volat do všech ostatních sítí za 1,50,- Kč. CENTROPOL také připravil speciální cenové balíčky C-Energie zvýhodňující volání a odběr zemního plynu a elektřiny  od sesterské společnosti CENTROPOL ENERGY.

Základní tarif s neomezeným voláním v rámci vlastní sítě nabídne CENTROPOL za 199,- Kč, což je nejnižší cena na trhu v rámci operátorů, kteří o svých nabídkách dávají vědět prostřednictvím masmédií. Nabídka tarifů je rozdělena podle potřeb volání každého zákazníka. Od toho jsou odvozeny i jejich názvy, jako například tarify "Trochu", "Více" a "Jak chci".

Vedle marketingové kampaně se sloganem "Mobilizace" bude mobilní operátor CENTROPOL využívat i přímý prodej. "Stejně jako dominantní mobilní operátoři chceme oslovit domácnosti přímým prodejem. Zvýhodněnou nabídkou C-Energie oslovíme také více než 350.000 zákazníků sesterské společnosti CENTROPOL ENERGY," uvedl Lukáš Pokrupa, obchodní ředitel skupiny CENTROPOL.

CENTROPOL bude využívat pro své mobilní služby síť Vodafone. Vše ostatní, jako je fakturace, zákaznický portál, call centrum či marketing, si ale zajistí sám. Tím se výrazně odlišuje od většiny ostatních virtuálních mobilních operátorů.