Moravskoslezský kraj bude dál spoléhat na alternatívního dodavatele elektřiny

4. 8. 2014

CENTROPOL ENERGY pokračuje v upevňování stále silnější pozice dodavatele energií mnoha významným institucím a společnostem. Centropol má také uzavřené smlouvy s nadpolovičním počtem krajských měst. Dodávky míří například do Brna, Olomouce, Hradce Králové, Pardubic, Liberce, Ústí nad Labem a Karlových Varů„Je potěšující, že naše strategie mířící zejména v posledním roce na větší a středně velké odběratele je velmi úspěšná. Je to známka mimořádné důvěry, které se Centropolu dostává. Ukazuje se, že naše pozice na trhu je velmi silná,“ říká předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

Dodávky elektřiny proudí například do Středočeského, Libereckého, Karlovarského, Pardubického a Ústeckého kraje. Na elektřinu od Centropolu se budou v Severomoravském kraji mimo jiné spoléhat mateřské, základní a střední školy, gymnázia, různá Centra – psychologická, dětská…, dětské domovy, domovy seniorů, galerie, muzea, nemocnice, příspěvkové organizace zřizované krajem, správa silnic, zdravotnická záchranná služba a řada dalších.

Do Moravskoslezského kraje CENTROPOL ENERGY dodá celkem 53 GWh elektřiny v celkové hodnotě 54 milionů korun. Úspora proti roku 2014 dosáhne téměř dvou milionů korun.