Operátor CENTROPOL zlevňuje, konkuruje i předplaceným kartám

25. 2. 2014

„Po nejnovějším zvýhodnění našich tarifů se již lidem jednoznačně nevyplatí kupovat předplacené karty. V případě, že využijí některý náš nový tarif, mohou volat za nižší ceny  s minimálním měsíčním paušálem. Navíc se nemusí starat o to, kde si nabijí své kredity,“ řekl Lukáš Pokrupa, obchodní ředitel skupiny CENTROPOL, do které virtuální mobilní operátor CENTROPOL patří.

Další úpravy výhodnějších podmínek se týkají tarifu Trochu, kde CENTROPOL k tarifu přidává 20 volných minut zdarma na celkových 50. Dále se navyšuje počet volných SMS na celkový počet 30 u tarifu Více. „Nově mohou také držitelé datových tarifů Chci data volat za 3 koruny za minutu a odesílat SMS do všech sítí v ČR za 2 koruny. Pro naše zákazníky pak připravujeme i další výhody,“ doplnil Boris Rajdl.

Další úpravy výhodnějších podmínek se týkají tarifu Trochu, kde CENTROPOL k tarifu přidává 20 SMS zdarma na celkem 50. Další volné SMS na celkový počet 30 získávají také majitelé tarifu Více. „Nově mohou také držitelé datových tarifů Chci data volat za 3 koruny na minutu a odesílat SMS do všech sítí v ČR za 2 koruny. Pro naše zákazníky pak připravujeme i další výhody,“ doplnil Boris Rajdl. .

CENTROPOL má v současné době vysoko přes 10.000 zákazníků. Růst přitom zaznamenal především v posledních týdnech. „Očekáváme, že po ohlášených změnách dojde k dalšímu nárůstu počtu zákazníků,“ doplnil Lukáš Pokrupa. Mobilní operátor CENTROPOL vstoupil na trh 9. září 2013. Jako plnohodnotný virtuální operátor nabízí především paušální tarify.