Pardubický kraj důvěřuje dál alternatívnímu dodavateli energií

5. 8. 2014

CENTROPOL ENERGY i nadále posiluje svojí pozici hlavního dodavatele elektřiny českých krajů a řady dalších významných státních institucí a velkých měst. Dodávky míří například do Brna, Olomouce, Hradce Králové, Pardubic, Liberce, Ústí nad Labem a Karlových Varů„Každý ví, že dosáhnout úspěchu je těžké, ale ještě těžší je tento úspěch zopakovat. Jsem hrdý na to, že CENTROPOL  ENERGY má v krajích a krajských městech stále co nabídnout,“ říká předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

Dodávky elektřiny proudí například do Středočeského, Libereckého, Karlovarského, Moravskoslezského a Ústeckého kraje. Na elektřinu od Centropolu se budou v Pardubickém kraji mimo jiné spoléhat mateřské, základní a střední školy, gymnázia, zdravotnická zařízení a mnoho dalších příspěvkových organizací zřizovaných krajem.

Do Pardubického kraje CENTROPOL ENERGY dodá celkem 34 GWh elektřiny v celkové hodnotě 34 milionů korun.

VÝPRODEJ LOŇSKÝCH CEN

Začala u nás netypická akce – vyprodáváme loňské ceny energií. Ušetřete s loňskými cenami na elektřině až 21 % a na plynu až 15 %. Nevěříte? Přijďte na jednu z našich akčních poboček a přesvědčte se.

Totální výprodej loňských cen – úspora až 21%