Roaming od CENTROPOL TELECOM klesne na historické minimum

17. 6. 2014

CENTROPOL TELECOM přichází před letními prázdninami s dosud nejnižšími cenami roamingu ve své historii. Ceny za volání ze zahraničí se dostávají na úroveň, která ještě nedávno patřila tuzemským hovorům. „Už minulý rok ukázal, že i na výrazně menší snížení cen roamingu reagovali zákazníci zvýšenou aktivitou jak v používání sms tak i volání. Chceme našim zákazníkům dopřát klidnou dovolenou bez toho, aby museli každou minutu telefonování blízkým hlídat se stopkami v ruce“, říká ředitel CENTROPOL TELECOM Michal Hájek.

Ve srovnání s největšími mobilními operátory nabídne CENTROPOL TELECOM ceny výrazně výhodnější. Nejznatelnější je rozdíl v ceně odchozích hovorů, kde v zóně 1 je cena o téměř 3 koruny za minutu nižší, než je průměr. Zajímavá cena je i u přenosu dat, kde se konkurence pohybuje o téměř dvě koruny za MB výše než CPT.

Volání do ČR

Příchozí hovory

SMS

MMS

DATA

Zóna 1

6,-

5,-

Konkurence průměr

Ceny s DPH

ZÓNA 1

Andorra, Belgie, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko , Irsko, Island, Itálie, Jersey, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Manský ostrov, Monako, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Velká Británie

CENTROPOL TELECOM patří do skupiny CENTROPOL HOLDING společně s jedním z největších dodavatelů elektřiny a plynu na českém trhu CENTROPOL ENERGY. CPT se stal od září 2013 prvním virtuálním operátorem zaměřeným na domácnosti.