Středočeský kraj bude i v roce 2014 odebírat elektřinu od CENTROPOL ENERGY

6. 2. 2014

„Středočeský kraj se mezi naše velké zákazníky zařadil už v loňském roce. Těší nás, že se nám podařilo, stejně jako v roce 2013, nabídnout nejlepší cenu. Středočeský kraj se tak zařadil mezi rostoucí počet zákazníků, kteří s námi obnovují smlouvy,“ komentuje výsledek soutěže obchodní ředitel a člen představenstva CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa.

Středočeský kraj v letošním roce odebere od CENTROPOL ENERGY přes 22 GWh elektřiny. Tu firma kraji dodá prostřednictvím 649 odběrných míst. Dodaná elektřina tak zajistí nejen chod budovy krajského úřadu, ale i příspěvkových organizací kraje jako jsou střední školy, ústavy sociální péče, domovy důchodců nebo muzea. „Středočeský kraj není zdaleka jedinou krajskou samosprávou, která je naším zákazníkem. Díky tomu, že umíme nabídnout skutečně nízké ceny, získáváme klienty ze sektoru veřejné správy pravidelně,“ dodává Lukáš Pokrupa.

VÝPRODEJ LOŇSKÝCH CEN

Začala u nás netypická akce – vyprodáváme loňské ceny energií. Ušetřete s loňskými cenami na elektřině až 21 % a na plynu až 15 %. Nevěříte? Přijďte na jednu z našich akčních poboček a přesvědčte se.

Totální výprodej loňských cen – úspora až 21%