Většina krajských měst má elektřinu od CENTROPOL ENERGY

18. 7. 2014

CENTROPOL ENERGY má uzavřené smlouvy na dodávky elektřiny už s více než polovinou krajských měst v republice. Dodávky míří ještě do Brna, Hradce Králové, Pardubic, Liberce, Ústí nad Labem a Karlových Varů.„Velmi si vážíme důvěry velkých měst a jejich příspěvkových organizací. Je to důkaz, že máme skvělou nabídku nejen pro domácnosti, ale umíme připravit konkurenceschopné dodávky i velkým zákazníkům,“ říká obchodní ředitel CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa.

Dodávky budou celý rok proudit do téměř 500 odběrných míst. Na elektřinu od Centropolu se budou mimo jiné spoléhat v Dopravním podniku, Technických službách města, mateřských a základních školách a mnoha úřadech. Dodávky budou také proudit do olomoucké zoologické zahrady, na Výstaviště Flora Olomouc a do hokejové haly.

Do Olomouce bude CENTROPOL ENERGY dodávat zhruba 21 GWh elektřiny v celkové hodnotě 20 milionů korun.

VÝPRODEJ LOŇSKÝCH CEN

Začala u nás netypická akce – vyprodáváme loňské ceny energií. Ušetřete s loňskými cenami na elektřině až 21 % a na plynu až 15 %. Nevěříte? Přijďte na jednu z našich akčních poboček a přesvědčte se.

Totální výprodej loňských cen – úspora až 21%