Vyhledat na webu
Zavřít

Jak na samoodečet elektřiny a plynu u podnikatelů?

Samoodečty je možné kompletně odbavit v naší Samoobsluze a to velice jednoduše a rychle. Stačí se jen přihlásit. Pokud ještě nemáte účet a nedaří se Vám zaregistrovat, kontaktuje prosím naši zákaznickou linku +420 478 575 555.

V případě potíží v Samoobsluze můžete využít e-mailovou komunikaci.

Elektřinu nebo plyn si můžete odečíst sami. Stačí vyplnit tabulku pro příslušnou komoditu a odeslat na samoodecet@centropol.cz.

Kontrolní odečet pro zemní plyn odešlete na e-mail konecnyodecetplyn@centropol.cz , pro elektřinu na konecnyodecet@centropol.cz (Kontrolní odečet lze zadat do 25 dní od data odečtu u elektřiny a do 12 dní u plynu.)

V případě konečného odečtu pro zemní plyn odešlete na e-mail konecnyodecetplyn@centropol.cz, pro elektřinu na konecnyodecet@centropol.cz (konečný odečet lze zaslat nejpozději do 3 pracovních dní od data ukončení smlouvy, po tomto datu nám  distributor stavy neakceptuje), v ostatních případech odečtů, kdy je požadované vystavení faktury na e-mail samoodecet@centropol.cz (mimořádný odečet k 31. 12. lze zadat do 25 dní od data odečtu u elektřiny a do 12 dni u plynu).