Vyhledat na webu
Zavřít

Atmosféru v zákaznických centrech Centropolu ocenila i anketa CZECH TOP 100

peknebydleni.cz, 10. 5. 2018

Pokud se obyvatelé Prahy, Brna, Ostravy, Pardubic a dalších měst potřebují dozvědět více o tom, jak mohou uspořit za elektřinu a plyn, nejjednodušší cesta je zajít si o tom popovídat s odborníkem do libovolného zákaznického centra energetické společnosti Centropol. Pobočky dokonce získaly ocenění v soutěži pořádané Sdružením CZECH TOP 100.

Menší zákaznická centra s rodinnou atmosférou a příjemným osobním a profesionálním přístupem pracovníků jsou tím, co si lidé obvykle přejí. A právě takové prostředí nabízejí kamenné pobočky společnosti Centropol.

Spotřebitelé i experti oceňují v anketě pořádané každoročně Sdružením CZECH TOP 100 právě ochotu pracovníků Centropolu vyjít zákazníkům vstříc a vysvětlit jim bez zbytečného papírování vše potřebné. Společnost Centropol díky tomu získala letos v dubnu mimořádné „Ocenění za rozvoj zákaznických center“. Cenu převzal na slavnostním vyhlášení vítězů soutěže „100 obdivovaných firem ČR“ v Praze ředitel zákaznické zkušenosti Centropolu Tibor Flašík.

„Je to pro nás potvrzení naší snahy o to, abychom zákazníkům nabízeli profesionalitu a osobní přístup a zbavovali je zbytečných starostí s energiemi. Jsme stále spíše rodinnou firmou, která má na zákazníka přímou vazbu, takže mu můžeme nabídnout více péče,“ říká Tibor Flašík.

Díky vlastním pobočkám se Centropolu daří oslovovat a získávat spoustu nových zákazníků, kteří v nich podepisují smlouvy. Hitem je ceník Kamarád, neboť spotřebitelé platí podle toho, za jakou cenu nakupují největší společnosti na energetické burze. Výhodné ceníky nabízí Centropol domácnostem v panelových domech, ale také seniorům i spotřebitelům, kteří platí účty za elektřinu na chalupě, v letním domě či jen v garáži.

O společnosti

CENTROPOL ENERGY, a. s., je jedním z nejvýznamnějších dodavatelů elektřiny a plynu v České republice. Obsluhuje na 300 000 odběrných míst z řad domácností, firem a institucí. Firma se dlouhodobě umísťuje v první stovce nejvýznamnějších českých firem v žebříčku, který vyhlašuje Sdružení Czech TOP 100. V roce 2016 dosáhl obrat společnosti Centropol bezmála sedmi miliard korun. Majitelem a jediným akcionářem je český podnikatel Aleš Graf. Centropol je členem Svazu průmyslu a dopravy ČR.