CENTROPOL ENERGY od dubna sníží ceny zemního plynu až o 6 procent

22. 3. 2013

Po snížení cen silové elektřiny od letošního roku snižuje CENTROPOL ENERGY od dubna také cenu zemního plynu, jako jediný dodavatel na českém trhu. „Snížení cen se týká všech pásem roční spotřeby. Na spotřebované megawatthodině tak úspora dosahuje až 22 korun, což představuje šest procent. Snížení cen se u vybraných pásem spotřeby týká také měsíčního poplatku. Nejvíce uspoří zákazníci, kteří například používají zemní plyn na vaření,“ vysvětluje Lukáš Pokrupa, obchodní ředitel a člen představenstva CENTROPOL ENERGY.

Snížení ceny se týká všech pásem roční spotřeby. Cena se pak snižuje každému zákazníkovi se základním ceníkem CENTROPOL ENERGY. „Zákazník se o všech slevách dozví z ceníku, který je vyvěšen na našem webu. V kalkulátoru cen se snížení projeví od posledního březnového týdne,“ doplnil Lukáš Pokrupa.