CENTROPOL loni podle auditovaných výsledků zvýšil tržby na 6 mld. Kč

29. 7. 2013

"Nárůst tržeb souvisí především se zvýšením počtu zákazníků o více než čtvrtinu na 335.000 ke konci loňského roku, a to hlavně z řad domácností. Díky nejvýhodnější ceně se nám též podařilo významně zvýšit počet vítězných výběrových řízení u velkých korporátních klientů, měst, obcí, krajů a státních institucí. Významný nárůst zákazníků tak kompenzoval pokles cen energií v loňském roce," uvedl Michal Svoboda, finanční ředitel a předseda dozorčí rady CENTROPOL ENERGY.

Dosažený zisk plánuje společnost investovat do dalšího rozvoje, zejména do zkvalitňování služeb poskytovaných zákazníkům. "Nadále budeme zkvalitňovat například služby našeho call-centra, které je hlavním komunikačním kanálem pro naše zákazníky," uvedl obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Lukáš Pokrupa.

Také pro letošní rok plánuje CENTROPOL ENERGY udržet prorůstový trend jak při získávání nových zákazníků, tak na realizovaných tržbách. „Předpokládáme, že v letošním roce získáme řádově desítky tisíc nových zákazníků a díky tomu zvýšíme tržby o několik stovek milionů korun,“ uvedl obchodní ředitel.