CENTROPOL naděluje rodinám 100 volných minut zdarma

15. 5. 2015

Dobře známý slogan CENTROPOL PATŘÍ DO RODINY přestává být dnes pouhým heslem, ale stává se realitou. „Domácnosti a tedy rodiny jsou našimi hlavními a nejdůležitějšími zákazníky. Proto jsme se rozhodli s naší rodinou Centropol oslavit Mezinárodní den rodiny příjemným dárkem,“ říká předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf. Všichni stávající i noví zákazníci, kteří získají SIM kartu od Centropolu, dostanou na červen celých 100 volných minut zdarma. Kartu je třeba zakoupit a aktivovat do poloviny června.

„Členové rodiny jsou těmi, kteří si mezi sebou nejčastěji telefonují. Našim svátečním balíčkem chceme dát lidem možnost volat svým rodičům, dětem a příbuzným častěji a podporujeme tak utužování rodinných vazeb,“doplňuje obchodní ředitel Centropolu Lukáš Pokrupa. Informace o mimořádném dárku najdou zájemci na webových stránkách : www.centropoltelecom.cz. Každý zákazník s aktivní SIM obdrží informaci o aktivaci balíčku volných minut formou SMS.

CENTROPOL TELECOM patří do skupiny CENTROPOL HOLDING společně s jedním z největších dodavatelů elektřiny a plynu na českém trhu CENTROPOL ENERGY. CPT se stal od září 2013 prvním virtuálním operátorem zaměřeným na domácnosti a v roce 2014 historicky prvním virtuálním mobilním operátorem, který se je přidruženým členem Asociace provozovatelů mobilních sítí (APMS).