Olomoucký kraj uspoří s Centropolem v roce 2015 téměř 5 milionů korun

3. 9. 2014

CENTROPOL ENERGY definitivně potvrzuje svojí pozici hlavního dodavatele energií krajům. Dodávky energií proudí například do Středočeského, Libereckého, Karlovarského, Pardubického, Moravskoslezského, Plzeňského a Ústeckého kraje. Na elektřinu a plyn od Centropolu se budou v Olomouckém kraji mimo jiné spoléhat mateřské, základní a střední školy, gymnázia, zdravotnická zařízení a mnoho dalších příspěvkových organizací zřizovaných krajem. „Nákup elektřiny na komoditní burze zapadá do koncepce, kterou se Olomoucký kraj vydal v rámci úspor veřejných finančních prostředků. Úspora téměř pěti milionů korun mě samozřejmě těší. Je to jasný signál toho, že nákup energií prostřednictvím komoditní burzy je efektivní a pro nás, jako spotřebitele, ekonomicky výhodný,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil.

Opakované úspěchy u významných zákazníků vedení Centropolu mile překvapily.  „Přiznám se, že při nastavování naší cenové politiky jsem netušil, že se staneme energetickým pilířem českých a moravských krajů. Jsem rád, že jsme úspěšní a máme důvěru už tolika hejtmanství,“ komentuje další kontrakt na rok 2015 předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

Centropol má také uzavřené smlouvy s nadpolovičním počtem krajských měst. Dodávky míří například do Brna, Olomouce, Hradce Králové, Pardubic, Liberce, Ústí nad Labem a Karlových Varů.

Do Olomouckého kraje CENTROPOL ENERGY dodá celkem 53 GWh elektřiny v celkové hodnotě 54 milionů korun. Úspora proti roku 2014 dosáhne téměř dvou milionů korun.

VÝPRODEJ LOŇSKÝCH CEN

Začala u nás netypická akce – vyprodáváme loňské ceny energií. Ušetřete s loňskými cenami na elektřině až 21 % a na plynu až 15 %. Nevěříte? Přijďte na jednu z našich akčních poboček a přesvědčte se.

Totální výprodej loňských cen – úspora až 21%