Pražská ZOO bude zákazníkem CENTROPOL ENERGY i příští rok

19. 8. 2013

Zoologická zahrada v Praze si CENTROPOL ENERGY vybrala už podruhé ve veřejné soutěži.  V příštím roce odebere prostřednictvím jednoho odběrného místa elektrickou energii za více než 8,5 milionu korun. „Velice si vážíme toho, že je mezi našimi zákazníky tak významná instituce. Svůj vztah k ní jsme dali najevo po červnových povodních, kdy jsme poškozené zahradě přispěli 200.000 korunami na obnovu dětské části ZOO,“ říká obchodní ředitel a člen představenstva CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa.

Pražská ZOO patří mezi desítky velkých odběratelů, na které se CENTROPOL ENERGY zaměřuje od loňského roku. „Po úspěchu na trhu domácností, jsme začali cílit na velké zákazníky. Díky našim výhodným cenám se nám daří získávat zákazníky z řad organizací financovaných z veřejných prostředků, které se snaží šetrně hospodařit, a tak si odběratele energií vybírají ve veřejných řízeních nebo na komoditní burze,“ vysvětlil Lukáš Pokrupa.