Virtuálního operátora CENTROPOLu bude řídit Michal Hájek

11. 3. 2013

CENTROPOL už vybral manažera pro svého virtuálního operátora, který má služby začít poskytovat v letošním roce. Zodpovědný za novou část holdingu bude Michal Hájek. „Jde o manažera, který se výborně orientuje v oblasti telekomunikací a zároveň má zkušenosti se získáváním zákazníků a uváděním nových společností na trh, tedy přesně to, co je pro uvedení nového operátora na trh potřeba,“ uvádí důvody, proč CENTROPOL vybral právě Michala Hájka, jednatel CENTROPOL TELECOM Michal Svoboda.

Michal Hájek svou kariéru zahájil v ústeckém Palivovém kombinátu, po té krátce pracoval v bankovnictví. Od roku 1999 až do současnosti působil v telekomunikacích. Z toho 12 let jako obchodní ředitel firmy, která byla partnerem společnosti Telefónica.  Mezi jeho největší kariérní úspěchy patří významné rozšíření portfolia firemních zákazníků během tří let, čtyřnásobné získání ocenění nejlepší dealer společnosti Eurotel Praha a zisk titulu Nejlepší business partner.

O skupině CENTROPOL
Skupina CENTROPOL působí na trhu od 90. let 20. století. Její součástí jsou firmy zabývající se dodávkami energií. Součástí skupiny je také společnost CENTROPOL ENERGY, která je s více než 330.000 zákazníky v současné době největším alternativním dodavatelem elektřiny a velmi významným dodavatelem plynu. Tržby skupiny CENTROPOL pro rok 2012 překročily hranici 6 miliard korun.